Back to top.
Zoom For this September

- The Great Escape -

Premiere 8/9/14
Every Monday 4PM
www.youtube.com/bodobodoceria

Follow us @Bodo2Ceria with eQii – View on Path.

For this September

- The Great Escape -

Premiere 8/9/14
Every Monday 4PM
www.youtube.com/bodobodoceria

Follow us @Bodo2Ceria with eQii – View on Path.

08.30.14 0
Zoom It’s crowded but actually I feel so alone…not because I’m lonely, I just wanna sight-seeing, enjoy the moment and be thankful of all the things in my life, either good times or bad times. – View on Path.

It’s crowded but actually I feel so alone…not because I’m lonely, I just wanna sight-seeing, enjoy the moment and be thankful of all the things in my life, either good times or bad times. – View on Path.

08.30.14 0

Sedikit cerita dan tawa riang di sela pemotretan tadi. Thanks for today buat sisterhood, Bang Oy, Papa Bear, Mas Ahoo, Mas Wawan dan crew dari Jakarta. It’s wrap! with Ninis, Roosy, Rosalya, and Belinda at Gunung Bromo – Watch on Path.

08.30.14 0
Zoom Anak touring ceritanya bro. with Belinda, Roosy, Rosalya, and Ninis – View on Path.

Anak touring ceritanya bro. with Belinda, Roosy, Rosalya, and Ninis – View on Path.

08.30.14 0
Zoom Breathtaking dawn. Subhanallah. – View on Path.

Breathtaking dawn. Subhanallah. – View on Path.

08.28.14 0
Zoom What a beautiful scenery  (at Gunung Bromo, Java Indonesia)

What a beautiful scenery (at Gunung Bromo, Java Indonesia)

08.27.14 0
Zoom Ngakak gulung-gulung kalo ingat behind the scene-nya :)))) maap yah Anjar kamu jadi korban bully seharian kemarin. 

Watch “Komunitas Sisterhood Aerodance - NET24” on YouTube http://ow.ly/3pcqF0 with Ninis and Anjar – View on Path.

Ngakak gulung-gulung kalo ingat behind the scene-nya :)))) maap yah Anjar kamu jadi korban bully seharian kemarin.

Watch “Komunitas Sisterhood Aerodance - NET24” on YouTube http://ow.ly/3pcqF0 with Ninis and Anjar – View on Path.

08.27.14 0
Zoom Pagi-pagi dapat kiriman ini dari Jakarta, Republika halaman 27. Masuk tv udah, koran udah, hati kamu aja nih yang belom hahaha. – View on Path.

Pagi-pagi dapat kiriman ini dari Jakarta, Republika halaman 27. Masuk tv udah, koran udah, hati kamu aja nih yang belom hahaha. – View on Path.

08.26.14 0
Listening to The Scientist by Coldplay

"No one ever said it would be this hard. Oh, take me back to the start…"

Ok mungkin ini ost untuk gamers yang gagal naik level. *kemudian gagal galau* – Preview it on Path.

08.26.14 0
Zoom Dandanan yang hanya bertahan 10 menit! Habis itu bongkar turban ganti jadi pashmina biasa. – View on Path.

Dandanan yang hanya bertahan 10 menit! Habis itu bongkar turban ganti jadi pashmina biasa. – View on Path.

08.25.14 0